Beoordelingen van Het Vlaamse Friethuis Zwolle

Recente recensies

5.0
Rick
9 januari 2022

Snel, lekkere patat en snacks!

Tom Vunderink
6 januari 2022

Top, zoals altijd.

Gerard de Boer
2 januari 2021

Het viel mij nogal tegen. Om half 7 besteld, en dat is natuurlijk de drukste tijd, maar nadat ik besteld en betaald had kreeg ik een bevestigings mail die aangaf dat de het verwachte bezorg moment 5 over 8 zou zijn! Niets meer aan te doen dus wachten. Uiteindelijk om 5 voor half 9 pas bezorgd! Het eten was prima en warm, maar 18 Euro voor een menu dat enkel bestond uit 10 kip stukjes en Vlaamse frites, geen sla en zelfs geen frites saus vind ik echt veel te duur, en ver onder de maat. Dit is mijn ervaring.

H.
31 oktober 2021

Over het algemeen lekker alleen friet kan beter.

Frank
14 oktober 2021

Een lekkere en nog altijd warme hap en op tijd bezorgd voor een leuke prijs door vriendelijke bezorgers. Tip: de caramaran

H.
1 oktober 2021

Het was weer heel lekker en het werd gebracht door een leuke bezorgster op een e-bike. Mooi duurzaam.

Anoniem
22 augustus 2021
T. Dijkstra
2 augustus 2021

Na mijn vorige recensie over onze bestelling, zou ik niet weer bestellen. Maar door de goede afhandeling van onze klacht. Wou ik jullie toch tweede kans geven en heb ik gisteren weer besteld. Maar helaas, de kwaliteit was lang niet zoals wij altijd van jullie gewend waren. De friet was veel te lang gebakken waardoor het ook veel te vet was. De zak waar de friet in zat, drupte het vet uit. We hebben de friet dus ook weg gegooid. Ook de nasi schijf was veel te lang gefrituurd, had zwarte randen. En was echt niet smakelijk. Ook voor de helft weg gegooid. Eventueel heb ik foto’s ervan gemaakt, die ik jullie kan opsturen. Echt heel jammer dat jullie kwaliteit zo achteruit is gegaan, want we hebben jaren bij Vlaamse Friet Huys besteld en we waren altijd zeer tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Theo
13 juli 2021

Dit was de laatste keer dat we hier besteld hebben. Onze bestelling was niet goed , gewone frikandel, ipv frikandel speciaal (wel berekend) Friet met kruiden, nog nooit gehad. Maar ergste was reactie toen we hier over belden. Zeer klantonvriendelijkheid reactie. Prijs voor bezorgen is ook opgeschroefd naar 13 euro. Na 11 euro nu zelf ophalen. Bestelling is omgeruild en we kregen zeer slappe friet terug, die lang niet goed doorgebroken was. Nee na jaren klant geweest te zijn en tevreden zijn geweest, was dit de laatste keer. Jammer …

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Huib
3 juli 2021

De patat had iets langer gemakken mogen worden. De patat oorlog catamaran was een echt oorlogsgebied. Of er met de bak gegooid was. En broodje hamburger lag op z'n kop in het bakje met de helft van de saus door het bakje gesmeerd. Kortom; het was een zooitje.

Chantal
25 juni 2021

Altijd lekker en snel bezorgd. Jammer dat het minimum bestelbedrag ineens 13 euro is geworden ipv 9 euro.

Esther
20 juni 2021

In het verleden altijd lekkere frietjes gehad. De laatste twee keer waren de frietjes erg slap. Ik weet niet waardoor het komt maar als dit verholpen kan worden bestellen we zeker weer.

Mirjam
6 juni 2021

Wij bestellen regelmatig en omdat het echt lekker is maar deze keer was het echt een teleurstelling. Patat was warm naar heel melig echt niet lekker. De snacks waren koud, de kroketten moesten uit het zakje geschraapt worden en de saus van de frikadel speciaal zat ergens achter in het zakje. Zo jammer. Het zal wel druk zijn geweest wantvdiitbzijn wij niet gewend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Xxx
5 juni 2021

De kwaliteit is helaas niet meer wat het ooit geweest is. Ribbetjes zelf gelukkig nog steeds prima.

Nienke
4 juni 2021

Het eten was heerlijk en werd ook met +/- 20 minuten al bezorgd. Echte aanrader!

Anoniem
26 mei 2021
Anuschka
4 mei 2021

Er ontbrak wat aan mijn bestelling vanavond en tot op het moment van nu kan ik jullie niet bereiken, en wordt de voicemail blijkbaar ook niet afgeluisterd... ik bestel altijd bij jullie maar ben nu toch wel wat minder tevreden en teleurgesteld

Anoniem
3 mei 2021
Karin
19 april 2021
Anoniem
4 april 2021
Heleen
14 maart 2021

Goeie patat, eten is bij aflevering goed op temperatuur, zelfs nog heet en bestelling wordt snel geleverd.

H.
9 maart 2021

Lekker om te eten. Doen we nog eens

Laura
7 maart 2021

Het was weer hartstikke goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marleen
4 maart 2021

Hele snelle levering! Smaakte lekker en prima porties. Jammer dat je uit de menu’s niet uit formaat (normaal/groot) kunt kiezen. Prijs is heel royaal voor wat je ervoor krijgt. Zeer tevreden!

Mar
2 maart 2021

Heel lekker gegeten! Altijd vriendelijk aan de telefoon.

Heleen
27 februari 2021

Altijd goed.

Manuela
27 februari 2021

Eten is altijd goed en warm bij aankomst

Anoniem
20 februari 2021
Tanja
17 februari 2021

Het Vlaams Friethuis bezorgt snel en warm! We zijn altijd blij omdat er bij elke bestelling, genoeg frietjes zijn. Jullie leveren goede friet en snacks voor een scherpe prijs! Nu 3 keer besteld en altijd tevreden. Super!

Tok
13 februari 2021

In 1 woord Fantastisch! Veel patat, Broodje döner heerlijk! Alles lekker warm en vers en ruim op tijd. Bezorgd door een nette en zeer vriendelijke bezorger. Ga zeker weer bestellen!!!

Anoniem
2 februari 2021
Raymon
1 februari 2021

Mijn bestelling werd snel bezorgd door vriendelijke enthousiaste bezorger. En eten was zeer goed! Een echte aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stefan
30 januari 2021

Sauzen zijn vergeten.

Frank
21 januari 2021

Zoals altijd, goed, lekker, heet, en stipt op tijd. Zoals ze dat noemen, 'gevaarlijk lekker'

Brouwer
17 januari 2021

Zeer tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sa
16 januari 2021

Het was erg lekker!! Eén opmerking wel. We hadden 17.45 uur aangegeven. Het kwam al om 17.20. Dus te vroeg. En we wilden het combineren met ander eten. Dat was nog niet klaar. Maar het was wel lekker dus we zullen vast nog een keer bestellen!

Kramer
16 januari 2021

Heel lekker, zoals altijd! Het enige wat jammer is, is dat je echt weinig saus krijgt. In dit geval satésaus (extra bij besteld). Verder prima tevreden!

Kikie
11 januari 2021

1e keer: snel bezorgd, lekker warm, goed gegeten Niets meer aan doen ! Goede wijn behoeft geen krans !

Anoniem
2 januari 2020
Anoniem
26 december 2020
Jeffrey Van den Enk
22 december 2020

Goede kwaliteit van de producten. Het eten was nog lekker warm toen het aankwam. De bezorger was er met 25 al. Hier ga ik vaker bestellen.

Ruben
14 december 2020

Al vaker besteld en werkt super! Goede, nette service en lekkere friet (wat uiteindelijk het belangrijkste is).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frank
11 december 2020

Inmiddels vaste klant, want Kwaliteit goed, bezorging top, temperatuur hot en meer dan genoeg per portie..... Ow ja, en niet duur 😉👍🏻

Mirjam
10 december 2020

Heerlijk weer!!

Anoniem
7 december 2020
Anoniem
28 november 2020
Jhon
17 november 2020
Anoniem
17 november 2020
Mirjam
1 november 2020

Wij hebben hier al heel vaak besteld en nog nooit teleurgesteld geweest. Helaas deze keer wel. Alles was nagenoeg koud en hebben de helft weggegooid omdat het echt niet lekker meer was. Zo jammer.

Klaasen
21 oktober 2020

Geweldig ,snel en lekker.

NK
17 oktober 2020

Erg goed. Wel jammer dat de prijs omhoog is gegaan.

Marleen
16 oktober 2020
Yvonne
16 oktober 2020

Bestelling was er veel eerder dan werd aan gegeven. Vriendelijke bezorger en zo als altijd smaakte t weer heerlijk

Anuschka
13 oktober 2020
Jaleesa
10 oktober 2020
Anoniem
10 oktober 2020
Jaleesa
6 oktober 2020
Heleen
26 september 2020

Prima patat en snacks, hoeveelheid is echt meer dan genoeg.

Mirjam
14 september 2020

Qua eten niets te klagen. Echt weer lekker. Wat wel teleurstellend was, was dat er bij 1 van de 2 hamburger schotels echt heel weinig friet zat. Jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Adham
10 september 2020
Charlotte
9 september 2020
Laura
6 september 2020

:)

Burink
6 september 2020
Adham
30 augustus 2020
Antoine Megens
24 augustus 2020

Dit zijn niet alleen de lekkerste spare-ribs van Zwolle en omgeving, het zijn ook de voordeligste. Tijdens jullie vakantie een paar andere adresjes geprobeerd en laten we het zo zeggen, we zijn heel blij dat jullie weer terug zijn van vakantie!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
20 augustus 2020
M.
26 juli 2020
Anoniem
26 juli 2020
Mirjam
26 juli 2020

Wij bestellen hier vaker. Helaas was dit keer de friet melig. Of dit aan de bakjes ligt van de menu's of de aardappels?

Daphne Eijsink
20 juli 2020

Snelle bezorging, vriendelijke bezorger, goede friet en bij de ‘familie deal’ krijg je veel waar voor je geld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
18 juli 2020
MV
16 juli 2020

Kwaliteit is altijd consistent! Altijd goed warm bezorgd en de patat is nooit klef of slap.

mv
12 juli 2020
Antoine
30 juni 2020

Het ribbetjes menu begint hier vaste prik te worden, om je vingers bij af te likken zo lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

NK
28 juni 2020

Beste friet van zwolle

Ruud
23 juni 2020

De spareribs was deze keer niet zo lekker als anders, het was droog en er zat niet veel smaak aan. Ik had ook bij de opmerking geschreven dat ik cocktailsaus wou ipv knoflooksaus, maar ik heb knoflooksaus weer gekregen

m van sloten
22 juni 2020

goede en snelle service en het eten is prima

Theo
20 juni 2020

Heerlijke friet en altijd snel bezorgd ! We bestellen vaker en is altijd goed 👍🏻

Jonkers
14 juni 2020

Zoals altijd is het eten uitstekende... bezorging laten doen door iemand van 12 (naar schatting) lijkt mij niet de bedoeling..

Anoniem
13 juni 2020
Esther
8 juni 2020

Snel en super goed allemaal. Lekkere verse salade met heerlijke fetakaas. Waren allemaal tevreden.

Antoine Megens
2 juni 2020

Top!

Selma
1 juni 2020

Eten top en bezorging top! Ruime portie patat :-). Bezorgers altijd erg vriendelijk.

Selma
24 mei 2020
Selma
15 mei 2020
Moon
13 mei 2020

Heerlijk eten, vriendelijk personeel en Speedy Gonzales service.👍🥰🤗

Mirjam
10 mei 2020

Zoals altijd weer top! 1 minpuntje... Er was een kroket helemaal tot moes gedrukt. Dat was lastig eten.

Jeroen Blom
8 mei 2020

Heerlijk eten en prima bezorging!

Selma
4 mei 2020
NK
30 april 2020

Gewoon goed. Goede bezorging, goede qualiteit eten. Kapsalon een echte aanrader

Ejkanis
29 april 2020

Was een dik half uur te laat. via hun eigen site besteld inplaats van thuisbezorgd. In het vervolg even bellen dat het later komt of een andere tijdstip afspreken dit is geen doen.

Anoniem
28 april 2020
Blom
28 april 2020

Het eten is heel erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yiğit
24 april 2020
Nicole
24 april 2020

Echt lekkere krokante gouden frietjes!! Goede service! Goede prijs-kwaliteit!

N.
19 april 2020

Lekker eten en snelle bezorging, altijd m'n eten binnen 30 min. Ontvangen.

Anoniem
19 april 2020
Nmk
6 april 2020

Gowoon heerlijk. De doner en kapsalon raad ik iedereen aan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Selma
6 april 2020
Jonkers
5 april 2020

Spareribs prima op een vetrandje na, daarnaast zijn de porties van spareribs niet meer wat ze geweest zijn. Patat lekker en de snacks ook prima.

De goede
5 april 2020

Was heerlijk, en ook nog warm ondanks dat we in stadhagen wonen.

Selma
4 april 2020

Was weer super, zoals altijd! Eten en de bezorging.

Nathalie
31 maart 2020

Altijd goed. Vriendelijke bezorgers. Echt top

Selma
30 maart 2020

Alles weer top! Zoals ik gewend ben :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Selma Kremer
27 maart 2020

Zeer tevreden over kwaliteit eten, tijdstip bezorging en vriendelijkheid bezirger!

Marc
21 maart 2020

De patatten waren slap en vol met vet. Na 2 stuks te hebben geprobeerd alle patatten maar weg gegooid. Erg jammer voor deze prijs. Niet echt een goede reclame voor een friethuis.

Frank
19 maart 2020

Snel en super lekker #veeltevaak #veeltelekker #warmeten

Vlieger
15 maart 2020

Wederom subliem!!

Mirjam
15 maart 2020

Al meerdere malen besteld en altijd heel tevreden. Goede patat en snacks.

Richard
15 maart 2020

Weer helemaal super!

Sol
14 maart 2020

Perfect. Lekker eten. Goede en verse feta salade. Goed gevulde kapsalon. En zeer snel bezorgd.

Kramer
13 maart 2020

Vlaams Friethuis bezorgt standaard twintig minuten te vroeg dan de aangegeven bezorgtijd. Hè als het een keer gebeurt hoor je mij niet klagen maar dit is nou al de zoveelste keer... Gisteren om 19:15 laten bezorgen, bezorger staat om 18:55 voor de deur.

Vlieger
9 maart 2020

HEERLIJK. Beste spareribs die we ooit hebben besteld! Patat was lekker, snacks waren lekker. Ook royale patat porties. Gewoon super! Op tijd bezorgd ook.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tuin
1 maart 2020

Altijd goed, en snel bezorgd

Christina
27 februari 2020

altijd lekker!!! en goed warm geleverd!

Richard
23 februari 2020

Zoals altijd helemaal goed 👌

Freek
13 februari 2020

We miste de satésaus bij de bestelling. Gelukkig is die na een belletje alsnog snel bezorgd.

A.
29 januari 2020

Meestal erg lekkere sappige spareribs, maar dit keer waren ze erg droog.

Nigel
25 januari 2020
Jo
30 december 2020

Op 30.12.2019 om 17.22 uur een bestelling gedaan. Betaald middels ideal en heb een bevestigingsmail ontvangen. Nu is het 21.40 uur en heb nog steeds niets ontvangen. Heb al meerdere malen gebeld, maar krijg elke keer de voicemail. Zeer teleurstellend!!!

Nienke
23 december 2019

Het was te laat en dit was zeer vervelend met vaste pauzetijden

Aggie
9 december 2019
Chantal
10 november 2019

Bezorging is zeer snel, en het eten is super lekker, ik vind dat Vlaamse frietjes huis best eind moet rijden na mij, en aan tafel is alles vers lekker goed warm en weet nu waar je goed terecht kan als je lekkere patat en zeer lekkere en earm geleverd bij vlaamse huis die is de enige waarbij ik heb eten héérlijk goed warm en goedkoop, en krokant geleverd krijg. Vanaf nu na 2 keer weer zo goed eten, worden vaste klant en hoop veel mensen van goed geleverd eten houden, dan ben je hier bij het juiste adres

Selma
3 november 2019
B.
25 oktober 2019

Prima hoeveelheid en goed van smaak. Nemen opmerkingen/feedback serieus. Aanrader!

dam
8 oktober 2019

Grote porties, lekkere patat en saté dat gewoon water met pinda smaak is. Is de hoofd attractie altijd de bezorger, super aardige kerel, nooit chagerijnig. Top!

Ruud de Jong
25 september 2019

De Sparerib was een beetje taai. Friet was heerlijk krokant en warm

Wilma
12 september 2019

Eten was zoals meestal weer super lekker! En weer mooi snel bezorgd!

Daphne Eijsink
30 augustus 2019

Altijd een snelle bezorging. Veel voor weinig (familiedeal)