Beoordelingen van Het Vlaamse Friethuis Zwolle

Recente recensies van Het Vlaamse Friethuis Zwolle

5 sterren na 56 reviews

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het ribbetjes menu begint hier vaste prik te worden, om je vingers bij af te likken zo lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste friet van zwolle

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spareribs was deze keer niet zo lekker als anders, het was droog en er zat niet veel smaak aan. Ik had ook bij de opmerking geschreven dat ik cocktailsaus wou ipv knoflooksaus, maar ik heb knoflooksaus weer gekregen

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goede en snelle service en het eten is prima

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke friet en altijd snel bezorgd ! We bestellen vaker en is altijd goed 👍🏻

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd is het eten uitstekende... bezorging laten doen door iemand van 12 (naar schatting) lijkt mij niet de bedoeling..

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en super goed allemaal. Lekkere verse salade met heerlijke fetakaas. Waren allemaal tevreden.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten top en bezorging top! Ruime portie patat :-). Bezorgers altijd erg vriendelijk.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, vriendelijk personeel en Speedy Gonzales service.👍🥰🤗

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer top! 1 minpuntje... Er was een kroket helemaal tot moes gedrukt. Dat was lastig eten.

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en prima bezorging!

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed. Goede bezorging, goede qualiteit eten. Kapsalon een echte aanrader

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was een dik half uur te laat. via hun eigen site besteld inplaats van thuisbezorgd. In het vervolg even bellen dat het later komt of een andere tijdstip afspreken dit is geen doen.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is heel erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt lekkere krokante gouden frietjes!! Goede service! Goede prijs-kwaliteit!

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en snelle bezorging, altijd m'n eten binnen 30 min. Ontvangen.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gowoon heerlijk. De doner en kapsalon raad ik iedereen aan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs prima op een vetrandje na, daarnaast zijn de porties van spareribs niet meer wat ze geweest zijn. Patat lekker en de snacks ook prima.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk, en ook nog warm ondanks dat we in stadhagen wonen.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super, zoals altijd! Eten en de bezorging.

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed. Vriendelijke bezorgers. Echt top

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles weer top! Zoals ik gewend ben :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden over kwaliteit eten, tijdstip bezorging en vriendelijkheid bezirger!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De patatten waren slap en vol met vet. Na 2 stuks te hebben geprobeerd alle patatten maar weg gegooid. Erg jammer voor deze prijs. Niet echt een goede reclame voor een friethuis.

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en super lekker #veeltevaak #veeltelekker #warmeten

, 15-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom subliem!!

, 15-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al meerdere malen besteld en altijd heel tevreden. Goede patat en snacks.

, 15-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer helemaal super!

, 14-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect. Lekker eten. Goede en verse feta salade. Goed gevulde kapsalon. En zeer snel bezorgd.

, 13-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlaams Friethuis bezorgt standaard twintig minuten te vroeg dan de aangegeven bezorgtijd. Hè als het een keer gebeurt hoor je mij niet klagen maar dit is nou al de zoveelste keer... Gisteren om 19:15 laten bezorgen, bezorger staat om 18:55 voor de deur.

, 09-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

HEERLIJK. Beste spareribs die we ooit hebben besteld! Patat was lekker, snacks waren lekker. Ook royale patat porties. Gewoon super! Op tijd bezorgd ook.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed, en snel bezorgd

, 27-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd lekker!!! en goed warm geleverd!

, 23-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd helemaal goed 👌

, 13-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We miste de satésaus bij de bestelling. Gelukkig is die na een belletje alsnog snel bezorgd.

, 29-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meestal erg lekkere sappige spareribs, maar dit keer waren ze erg droog.

, 25-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op 30.12.2019 om 17.22 uur een bestelling gedaan. Betaald middels ideal en heb een bevestigingsmail ontvangen. Nu is het 21.40 uur en heb nog steeds niets ontvangen. Heb al meerdere malen gebeld, maar krijg elke keer de voicemail. Zeer teleurstellend!!!

, 23-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was te laat en dit was zeer vervelend met vaste pauzetijden

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging is zeer snel, en het eten is super lekker, ik vind dat Vlaamse frietjes huis best eind moet rijden na mij, en aan tafel is alles vers lekker goed warm en weet nu waar je goed terecht kan als je lekkere patat en zeer lekkere en earm geleverd bij vlaamse huis die is de enige waarbij ik heb eten héérlijk goed warm en goedkoop, en krokant geleverd krijg. Vanaf nu na 2 keer weer zo goed eten, worden vaste klant en hoop veel mensen van goed geleverd eten houden, dan ben je hier bij het juiste adres

, 03-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima hoeveelheid en goed van smaak. Nemen opmerkingen/feedback serieus. Aanrader!

, 08-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Grote porties, lekkere patat en saté dat gewoon water met pinda smaak is. Is de hoofd attractie altijd de bezorger, super aardige kerel, nooit chagerijnig. Top!

, 25-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Sparerib was een beetje taai. Friet was heerlijk krokant en warm

, 12-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was zoals meestal weer super lekker! En weer mooi snel bezorgd!

, 30-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd een snelle bezorging. Veel voor weinig (familiedeal)