Beoordelingen van Het Vlaamse Friethuis Zwolle

Recente recensies van Het Vlaamse Friethuis Zwolle

5 sterren na 125 reviews

, 14-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een lekkere en nog altijd warme hap en op tijd bezorgd voor een leuke prijs door vriendelijke bezorgers. Tip: de caramaran

, 01-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heel lekker en het werd gebracht door een leuke bezorgster op een e-bike. Mooi duurzaam.

, 22-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na mijn vorige recensie over onze bestelling, zou ik niet weer bestellen. Maar door de goede afhandeling van onze klacht. Wou ik jullie toch tweede kans geven en heb ik gisteren weer besteld. Maar helaas, de kwaliteit was lang niet zoals wij altijd van jullie gewend waren. De friet was veel te lang gebakken waardoor het ook veel te vet was. De zak waar de friet in zat, drupte het vet uit. We hebben de friet dus ook weg gegooid. Ook de nasi schijf was veel te lang gefrituurd, had zwarte randen. En was echt niet smakelijk. Ook voor de helft weg gegooid. Eventueel heb ik foto’s ervan gemaakt, die ik jullie kan opsturen. Echt heel jammer dat jullie kwaliteit zo achteruit is gegaan, want we hebben jaren bij Vlaamse Friet Huys besteld en we waren altijd zeer tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Dit was de laatste keer dat we hier besteld hebben. Onze bestelling was niet goed , gewone frikandel, ipv frikandel speciaal (wel berekend) Friet met kruiden, nog nooit gehad. Maar ergste was reactie toen we hier over belden. Zeer klantonvriendelijkheid reactie. Prijs voor bezorgen is ook opgeschroefd naar 13 euro. Na 11 euro nu zelf ophalen. Bestelling is omgeruild en we kregen zeer slappe friet terug, die lang niet goed doorgebroken was. Nee na jaren klant geweest te zijn en tevreden zijn geweest, was dit de laatste keer. Jammer …

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De patat had iets langer gemakken mogen worden. De patat oorlog catamaran was een echt oorlogsgebied. Of er met de bak gegooid was. En broodje hamburger lag op z'n kop in het bakje met de helft van de saus door het bakje gesmeerd. Kortom; het was een zooitje.

, 25-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en snel bezorgd. Jammer dat het minimum bestelbedrag ineens 13 euro is geworden ipv 9 euro.

, 20-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In het verleden altijd lekkere frietjes gehad. De laatste twee keer waren de frietjes erg slap. Ik weet niet waardoor het komt maar als dit verholpen kan worden bestellen we zeker weer.

, 06-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen regelmatig en omdat het echt lekker is maar deze keer was het echt een teleurstelling. Patat was warm naar heel melig echt niet lekker. De snacks waren koud, de kroketten moesten uit het zakje geschraapt worden en de saus van de frikadel speciaal zat ergens achter in het zakje. Zo jammer. Het zal wel druk zijn geweest wantvdiitbzijn wij niet gewend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit is helaas niet meer wat het ooit geweest is. Ribbetjes zelf gelukkig nog steeds prima.

, 04-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en werd ook met +/- 20 minuten al bezorgd. Echte aanrader!

, 26-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er ontbrak wat aan mijn bestelling vanavond en tot op het moment van nu kan ik jullie niet bereiken, en wordt de voicemail blijkbaar ook niet afgeluisterd... ik bestel altijd bij jullie maar ben nu toch wel wat minder tevreden en teleurgesteld

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie patat, eten is bij aflevering goed op temperatuur, zelfs nog heet en bestelling wordt snel geleverd.

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker om te eten. Doen we nog eens

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer hartstikke goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele snelle levering! Smaakte lekker en prima porties. Jammer dat je uit de menu’s niet uit formaat (normaal/groot) kunt kiezen. Prijs is heel royaal voor wat je ervoor krijgt. Zeer tevreden!

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker gegeten! Altijd vriendelijk aan de telefoon.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is altijd goed en warm bij aankomst

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het Vlaams Friethuis bezorgt snel en warm! We zijn altijd blij omdat er bij elke bestelling, genoeg frietjes zijn. Jullie leveren goede friet en snacks voor een scherpe prijs! Nu 3 keer besteld en altijd tevreden. Super!

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In 1 woord Fantastisch! Veel patat, Broodje döner heerlijk! Alles lekker warm en vers en ruim op tijd. Bezorgd door een nette en zeer vriendelijke bezorger. Ga zeker weer bestellen!!!

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn bestelling werd snel bezorgd door vriendelijke enthousiaste bezorger. En eten was zeer goed! Een echte aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sauzen zijn vergeten.

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, goed, lekker, heet, en stipt op tijd. Zoals ze dat noemen, 'gevaarlijk lekker'

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker!! Eén opmerking wel. We hadden 17.45 uur aangegeven. Het kwam al om 17.20. Dus te vroeg. En we wilden het combineren met ander eten. Dat was nog niet klaar. Maar het was wel lekker dus we zullen vast nog een keer bestellen!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker, zoals altijd! Het enige wat jammer is, is dat je echt weinig saus krijgt. In dit geval satésaus (extra bij besteld). Verder prima tevreden!

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1e keer: snel bezorgd, lekker warm, goed gegeten Niets meer aan doen ! Goede wijn behoeft geen krans !

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit van de producten. Het eten was nog lekker warm toen het aankwam. De bezorger was er met 25 al. Hier ga ik vaker bestellen.

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Al vaker besteld en werkt super! Goede, nette service en lekkere friet (wat uiteindelijk het belangrijkste is).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Inmiddels vaste klant, want Kwaliteit goed, bezorging top, temperatuur hot en meer dan genoeg per portie..... Ow ja, en niet duur 😉👍🏻

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk weer!!

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben hier al heel vaak besteld en nog nooit teleurgesteld geweest. Helaas deze keer wel. Alles was nagenoeg koud en hebben de helft weggegooid omdat het echt niet lekker meer was. Zo jammer.

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig ,snel en lekker.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed. Wel jammer dat de prijs omhoog is gegaan.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was er veel eerder dan werd aan gegeven. Vriendelijke bezorger en zo als altijd smaakte t weer heerlijk

, 13-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima patat en snacks, hoeveelheid is echt meer dan genoeg.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Qua eten niets te klagen. Echt weer lekker. Wat wel teleurstellend was, was dat er bij 1 van de 2 hamburger schotels echt heel weinig friet zat. Jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

:)

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit zijn niet alleen de lekkerste spare-ribs van Zwolle en omgeving, het zijn ook de voordeligste. Tijdens jullie vakantie een paar andere adresjes geprobeerd en laten we het zo zeggen, we zijn heel blij dat jullie weer terug zijn van vakantie!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen hier vaker. Helaas was dit keer de friet melig. Of dit aan de bakjes ligt van de menu's of de aardappels?

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, vriendelijke bezorger, goede friet en bij de ‘familie deal’ krijg je veel waar voor je geld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit is altijd consistent! Altijd goed warm bezorgd en de patat is nooit klef of slap.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het ribbetjes menu begint hier vaste prik te worden, om je vingers bij af te likken zo lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste friet van zwolle

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spareribs was deze keer niet zo lekker als anders, het was droog en er zat niet veel smaak aan. Ik had ook bij de opmerking geschreven dat ik cocktailsaus wou ipv knoflooksaus, maar ik heb knoflooksaus weer gekregen

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goede en snelle service en het eten is prima

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke friet en altijd snel bezorgd ! We bestellen vaker en is altijd goed 👍🏻

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd is het eten uitstekende... bezorging laten doen door iemand van 12 (naar schatting) lijkt mij niet de bedoeling..

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en super goed allemaal. Lekkere verse salade met heerlijke fetakaas. Waren allemaal tevreden.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten top en bezorging top! Ruime portie patat :-). Bezorgers altijd erg vriendelijk.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, vriendelijk personeel en Speedy Gonzales service.👍🥰🤗

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer top! 1 minpuntje... Er was een kroket helemaal tot moes gedrukt. Dat was lastig eten.

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en prima bezorging!

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed. Goede bezorging, goede qualiteit eten. Kapsalon een echte aanrader

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was een dik half uur te laat. via hun eigen site besteld inplaats van thuisbezorgd. In het vervolg even bellen dat het later komt of een andere tijdstip afspreken dit is geen doen.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is heel erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt lekkere krokante gouden frietjes!! Goede service! Goede prijs-kwaliteit!

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en snelle bezorging, altijd m'n eten binnen 30 min. Ontvangen.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gowoon heerlijk. De doner en kapsalon raad ik iedereen aan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs prima op een vetrandje na, daarnaast zijn de porties van spareribs niet meer wat ze geweest zijn. Patat lekker en de snacks ook prima.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk, en ook nog warm ondanks dat we in stadhagen wonen.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super, zoals altijd! Eten en de bezorging.

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed. Vriendelijke bezorgers. Echt top

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles weer top! Zoals ik gewend ben :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden over kwaliteit eten, tijdstip bezorging en vriendelijkheid bezirger!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De patatten waren slap en vol met vet. Na 2 stuks te hebben geprobeerd alle patatten maar weg gegooid. Erg jammer voor deze prijs. Niet echt een goede reclame voor een friethuis.

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en super lekker #veeltevaak #veeltelekker #warmeten

, 15-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom subliem!!

, 15-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al meerdere malen besteld en altijd heel tevreden. Goede patat en snacks.

, 15-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer helemaal super!

, 14-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect. Lekker eten. Goede en verse feta salade. Goed gevulde kapsalon. En zeer snel bezorgd.

, 13-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlaams Friethuis bezorgt standaard twintig minuten te vroeg dan de aangegeven bezorgtijd. Hè als het een keer gebeurt hoor je mij niet klagen maar dit is nou al de zoveelste keer... Gisteren om 19:15 laten bezorgen, bezorger staat om 18:55 voor de deur.

, 09-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

HEERLIJK. Beste spareribs die we ooit hebben besteld! Patat was lekker, snacks waren lekker. Ook royale patat porties. Gewoon super! Op tijd bezorgd ook.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed, en snel bezorgd

, 27-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd lekker!!! en goed warm geleverd!

, 23-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd helemaal goed 👌

, 13-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We miste de satésaus bij de bestelling. Gelukkig is die na een belletje alsnog snel bezorgd.

, 29-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meestal erg lekkere sappige spareribs, maar dit keer waren ze erg droog.

, 25-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op 30.12.2019 om 17.22 uur een bestelling gedaan. Betaald middels ideal en heb een bevestigingsmail ontvangen. Nu is het 21.40 uur en heb nog steeds niets ontvangen. Heb al meerdere malen gebeld, maar krijg elke keer de voicemail. Zeer teleurstellend!!!

, 23-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was te laat en dit was zeer vervelend met vaste pauzetijden

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging is zeer snel, en het eten is super lekker, ik vind dat Vlaamse frietjes huis best eind moet rijden na mij, en aan tafel is alles vers lekker goed warm en weet nu waar je goed terecht kan als je lekkere patat en zeer lekkere en earm geleverd bij vlaamse huis die is de enige waarbij ik heb eten héérlijk goed warm en goedkoop, en krokant geleverd krijg. Vanaf nu na 2 keer weer zo goed eten, worden vaste klant en hoop veel mensen van goed geleverd eten houden, dan ben je hier bij het juiste adres

, 03-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima hoeveelheid en goed van smaak. Nemen opmerkingen/feedback serieus. Aanrader!

, 08-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Grote porties, lekkere patat en saté dat gewoon water met pinda smaak is. Is de hoofd attractie altijd de bezorger, super aardige kerel, nooit chagerijnig. Top!

, 25-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Sparerib was een beetje taai. Friet was heerlijk krokant en warm

, 12-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was zoals meestal weer super lekker! En weer mooi snel bezorgd!

, 30-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd een snelle bezorging. Veel voor weinig (familiedeal)